Hurtige Tips til professionelle portrætter

Hurtige Tips til professionelle portrætter

Hvis du ønsker at forfølge portrætfotografering, men ikke har den ringeste idé om, hvordan fagfolk producere billeder, der er så stærk og unik, overveje følgende hurtige tips til at hjælpe med at styre dig i den rigtige retning.
Regel af tredjedele
Reglen for fotografering gælder for meget mere end landskabsbilleder – det gælder også for portrætter. Ved udformningen af en stram afgrøde af et portræt, vil mange nye fotografer placere deres model ansigt dead center. Men når vi ser på et portræt, vi typisk er draget til øjnene som knudepunkt – dette betyder at hvis vi følger reglen om tredjedele, bør vi lægge øjne på den øverste tredjedel af vores image-det gør for en mere afbalanceret foto.

Image

portrætter

Du kan også lege med denne regel og placere øjne på bunden tredje for en virkelig kraftfulde billede ved hjælp af negative rum.

Brug blitzlys

Ved hjælp af blitzlys- eller flash-behøver altid ikke at se kold og samkopiering, hvilket er hvad der sker, når du bruger direkte flash. Der er så mange vidunderlige ting du kan gøre med off-kameraets blitz-en verden af professionelt udseende, på placering portrætter kan åbne for dig.

Off-kameraets blitz har mulighed for at tilføje dybde og drama til enhver portræt, eller det kan bruges til at afbalancere din eksponering med lyse, intense baggrund. Dit portræt mulighederne er uendelige med et par flash affyres, og de tillader dig at tage portrætter uden for studiet.
Flash portrætfotografering er en vanskelig ting at mestre, ingen tvivl om- men heldigvis findes der masser af gratis ressourcer propfyldte værdifulde oplysninger.

Strobist er den mest populære og universelt anerkendte kilde for en 101 kursus om flashfotografering. For sandt begyndere til dette felt, starte her.
Mug van Buk, der har gjort et navn for hans arbejde ved at afbalancere ud omgivende lys og flash blitzlys at skabe smukke bryllup fotos, har skrevet en utrolig informativ guide om emnet. Klik her for at gennemse hans samling af artikler.

portræt

Overskyet belysning

Modsatte af bruge flash til at påberåbe sig en dramatisk stemning, overskyet belysning er også en fantastisk måde at skabe smukke portrætter. Dette lys har evnen til at eliminere hårde skygger og har en meget tiltalende udseende – du vil finde at de fleste professionelle Bryllupsfotografer elsker en overskyet bryllupsdag da det giver den bedste belysning til deres billeder.
Overskyet belysning er kun muligt på overskyede dage heller ikke – så længe som solen ikke er direkte rammer din model, kan du stadig opnå bløde effekten af overskyet ligesom i denne fantastiske solnedgang portræt nedenfor.

Bred blændeåbning

Udover at være selektiv med din belysning, er der en hurtig ændring, du kan gøre for at isolere din model – et kæmpe plus til portrætter. Ved at justere din blændeindstilling bredere, kan du reducere dybdeskarphed og sætte mere fokus på din model – denne isolation virkelig gør portrætter skiller sig ud.

Tager portrætter er meget mere end god belysning og en stærk afgrøde-du nødt til at tænke videre og overveje dit miljø, sammenhæng, og hvordan alle elementerne af dit portræt kommer sammen. Men disse tips vil give dig en god start hvor du vil se en øjeblikkelig forbedring på din næste portræt session. Muggeriet i Farre

Århus_fotograf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s