fotograf – go pro

fotograf – go pro

Dette indlæg er en del af en 3-del serie om at starte din egen fotografering forretning. Hvis du ikke fange i begyndelsen, kan du finde det her.
blive en fotograf

Lav en målbar Vision.

Du skal være krystalklart om din retning.
Hvis nogen ryster du ud af søvn kl 3 og skriger på dig “hvor er din fotografering virksomhed vil være i 12 måneder tid?”, du skal være i stand til at give et svar. Og du behøver at vide, hvordan du planlægger at gøre det ske.
Dette er, hvor de fleste spirende fotografer mislykkes. Uden en retning er der ingen måde at vælge hvilke ideer du nødt til at omfavne og at afvise. Der er ingen ror at styre dig; du ender bare prisgivet af tanker, følelser og tilfældige tanker.
Det syn, som jeg fulgte for de fleste af dette år var denne:
Jeg er ligeglad hvor meget jeg skal arbejde hver dag-jeg vil bare at arbejde i, og på min fotografering forretning, at gøre $50K om året.
Jeg har for nylig ændret der (til et nyt niveau) fordi jeg har et nyt sæt af mål, større ansvar og en vision for større ting (hint: familie), men at have denne vision var afgørende i at hjælpe mig gøre effektive daglige ledelsesmæssige beslutninger.

portraetfoto1

Et par gange hver dag jeg checke ind på mig og spørger mig selv to enkle spørgsmål:
Ret nu, jeg forsøger at få noget eller bidrage med noget?
Jeg flytter til mit mål (se punkt ovenfor) eller fra det?
Nogle gange vil jeg fange mig selv læse nogle blog post eller forum artikel jeg ikke rigtig pleje om med formålet at efterlade nogle gener spammy kommentar. Der bruges til at ske en masse, men disse dage har jeg for det meste uddannet mig ud af det.
Disse dage, men jeg har tendens til at fange selv forsøger at læse alle ting i mit sociale medier feeds. Det er vanedannende! Og det er vigtigt at gøre det, men man skal finde hvor grænsen går.
Pointen er-på ethvert tidspunkt, du enten komme tættere på dine mål eller længere væk. Dyrke selvbevidsthed og disciplin, således at hvert øjeblik du er overskriften i den rigtige retning.

Vær ikke billige.

Din værdi proposition vil gøre eller bryde din virksomhed. En anden måde at sige “value proposition” er: Hvordan har du forskellige til andre fotografer derude?
De fleste nye fotografer forsøger at skabe mere værdi for forbrugeren ved at være billigere end anden fyr.
Det er den nemmeste, hvilket også gør det den mest overused sti. Andet mest overused en er at differentiere dig på tjenesten (“Vi leverer bedste service, hurtigste turn-around!”)
De er begge blindgyde gaden, fordi der altid vil være en anden, der vil være villige til at gøre fotografering billigere og med et større smil end dig.

fotografer

Foto forretning

Din værdi proposition vil opstå ud af jeres stand (se punkt ovenfor står For noget). Sikker, du har brug for til at producere fantastiske fotografering og du har at tilbyde god service og du nødt til at have konkurrencedygtige priser, men forbrugerne forventer dem, alligevel.
Hvilket betyder, at fraværet af dem vil tælle mod dig, men deres tilstedeværelse ikke tæller meget i din favør.
Hvad vil tælle til din fordel, men er hvis folk anerkender, at du er på en mission, og ved at købe dine tjenester, de kan blive en del af denne mission.
Igen, jeg peger på et potentiale for at gøre ondt her: du kan ikke fake dette. Godt, teknisk du kunne, men det vil ikke være økonomisk succes. Og du vil ikke opleve opfyldelse gør det.
(For eksempel, du kunne erklære, at din photography business nu donerer til bryst kræft årsager, fordi du bekymrer sig dybt om dette spørgsmål. Men medmindre du sive der ud af din hver pore, vil der ikke være meget strøm i den pågældende kampagne – og jeg vil hævde, at du vil bruge mere på donationer end du vil se i øgede indtægter).
blive en fotograf

fotografen_i_aarhus

Gør det Personligt

Hvis det er bare dig i den forretning, det er helt fint. Undgå fristelsen til at lyde større end du er ved at begynde at henvise til dig som “vi”.
Dagene for at forsøge at kommunikere en forskønnet billede af dig selv gennem din hjemmeside er overstået. Folk ønsker at interagere med andre mennesker, ikke markedsføring klicheer. Gøre din hjemmeside fortælle dine virkelige historie.
Sørg for, hvem du er som en person kommunikerer hele webstedet. Hvis du er høj, kvidrende, slags underlige i kunstnerisk måde og har en besættelse med Orange Chupa Chups, så sørg for dit websted kommunikerer der.
Helvede, gøre dit logo har Chupa Chups i det (håber du ikke får sagsøges for krænkelse af varemærker), og når folk klikker på det, gør det link til en side, der fortæller din historie detaljer din besættelse med dem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s